Hamax Outback cykelvagn som barnvagn

Hamax Outback multifunktionell vagn för olika behov

Användarvänlig, komfortabel och säker. Kan användas som cykel-, jogging och barnvagn.

 CYKELVAGNEN

Cykelvagnen ger hela familjen utrymme att njuta av ett aktivt liv i naturen. Vagnen är säker och stabil, väl synlig i terräng och trafik samt väldigt enkel att förändra till en barn- eller joggingvagn.

Hamax Outback bicycle trailer charcoal

JOGGINGVAGNEN

Ta med dig barnen på en träningsrunda. Vagnens hjul är 16” och säkerställer därför en stadig åktur för barnet. De justerbara fjärdringarna ökar komforten för barnet.

Joggingvagnen är perfekt för hiking i utmanande terräng eller vid träning. Se alltid till att hålla koll på barnets säkerhet och comfort!

Hamax Outback bicycle trailer jogger

BARNVAGNEN

Barnvagnens funckion är att enkelt ta sig med barnen till ett köpcentrum eller ett café, eller varför inte bara en promenad i parken. Barnvagnens hjul monteras på några få sekunder och gör den därför flexibel att använda och styra.

Hamax Outback bicycle trailer stroller

Safe Connection Point

Vagnens front är utrustad med den unika ”Safe Connection Point” som säkerställer en säker montering vid byte från cykelstång, barnvagnshjul och jogginghjul. Säkerhetsanordningen visar med tydliga, gröna indikatorer när monteringen är korrekt och röda indikatorer när det inte är något korrekt monterat.

Interiör

Outback har en riktigt komfortabel inredning, 5-punkts bälte och stora fönster vilket ger en bra utsikt för barnet.

Justerbart handtag och fjädring

Cykelvagnen tillåter dig att njuta av ett aktivt uteliv med ditt barn. Oavsett aktivitet ger vagnen bra fjädring och ett justerbart handtag beroende på aktivitet eller längd.

Hamax Outback bicycle trailer jogger safety point