Hamax chilc bike seat

Om Hamax

Vi är en världsledande producent och en pionjär på marknaden för cykelsitsar till barn, pulkor och kälkar. Hamax AS vision är att erbjuda produkter som bidrar till sunda fritidsaktiviteter för barn och deras familjer

Hög kvalitet

Med vår utvecklingsavdelning i Holland fokuserar vi ständigt på att skapa innovativa produkter för att förbättra barns säkerhet i trafiken och i pulkabacken. I tillägg önskar Hamax att skapa produktdesign som faller i smaken även för den mest kräsna användaren. Med kontinuerlig forskning och utveckling förbättrar vi på Hamax hela tiden våra produkter för att våra barn skall få det allra bästa. Alla våra cykelsitsar och pulkor går igenom mycket tuffa tester. Hamax produkter är utvecklade och testade i samråd med rätt målgrupper och externa testinstitutioner, för att kunna garantera säkerhet, design och funktionalitet genom hela utvecklingsprocessen. Alla cykelsitsar från Hamax är godkända och märkta i förhållande till europeisk standard EN14344 och de är dessutom helt fria från ftalater. Alla våra cykelsitsar är gjorda av återvinningsbar polypropylen (PP).

Hamax är en del av HTS- gruppen

Hamax är en del av HTS Gruppen, som stolt även representerar kända varumärken så som BeSafeVoksiEttoSwisseye and Packline.