Stiftung Warentest rekommenderar Hamax!

Topp placering i stort test med cykelvagnar

En Hamax produkt har återigen rekommenderats av Stiftung Warentest. I ett stort test som nyligen gjordes med 12 cykelcykelvagnar har Hamax (som en av två cykelvagnar) tilldelas kommentaren  “GOOD” med utmärkta resultat i både köregenskaper och bromsaregenskaper. Dessutom betonades det generösa utrymme för barnen inne i själva Outback vagen.

Testet utfördes av en erfaren testpanel. Viktiga områden som säkerhet och överensstämmelse av standarden kontrolleras noggrant, likväl som komfort och användarvänlighet. Alla produkter testades också för materiel hållbarhet och farliga ämnen.

I samband med detta test av cykelvagnar valde Stiftung Warentest att hänvisa till sitt tidigare test av cykelbarnstolar, där Hamax Caress utsågs till test vinnare (3/2018).

Hamax har designat och tillverkat produkter för barn i mer än 60 år. Under alla dessa år har säkerheten varit vår högsta prioritet. Vi är stolta över att se att vårt hårda arbete har resulterat i väl utformade produkter för säker transport av barn.

Hamax – since 1958

https://www.test.de/Fahrradanhaenger-im-Test-Fuenf-von-zwoelf-Kinderfahrradanhaengern-sind-mangelhaft-1859173-0/